Se oss på Facebook

Fredag 8.juni

Lørdag 9.juni

Søndag 10.juni

Kl 18.00 i Åsgårdstrand  kirke

Ra Sanglag synger sommer inn med sin tradisjonelle sommerkonsert.


Kl 18.00 i Munkparken


Når Åsgårdstrandsdagene skal feire 30-års jubileum skal det feires med et stjernelag av folkekjære artister: Agnes Stock, fra The Voice, berørte mange med sin magiske stemme, Adam Douglas, norskamerikaneren som sjarmerte oss alle og ble stemt frem som vinner av årets Stjernekamp og Silya fra blant annet Hver Gang Vi Møtes og programleder for Melodi Grand Prix, et fyrverkeri av en artist. Med alle disse flotte artistene på scenen kan vi love en unik konsert hvor publikum går hjem med et stort smil om munnen.

Sett av datoen 8. juni. Salg av billetter er i gang hos Fargerike på Paletten i Åsgårdstrand og Ticketmaster


Korpset er Norges eneste «Marching showband» for jenter, med en besetning som idag består av trommer, paradetrommer, to-tone-trommer, trompeter og marsj-tromboner. Kolbotn-Garden har, helt fra det ble stiftet og frem til i dag, vært en av de mest kjente attraksjonene på sitt hjemsted. Med sine tattoo-opptredener, som lages ny for hvert år, har korpset representert Kolbotn og Norge på mange reiser og festivaler i inn og utland. Korpset har også deltatt på flere opptredener sammen med Hans Majestet Kongens Garde.

Se på youtube her

Ca. Kl 17.00 i Badeparken

Kolbotn garden er etter oppfordring tilbake for å avslutte dagene 2018. Kolbotn-Garden ble stiftet av Bjørg Aukner 5. desember 1959 som et drillkorps for piker. Initiativet til korpset ble tatt av Bjørg Aukner og Arvid Leira. På denne tiden var det ingen andre alternativer for jenter til å spille i korps, da det eneste andre korpset på Kolbotn var Kolbotn Guttemusikkorps.